Acı Cehre A-C4 ile sağlıklı zayıflayın

Bu ürün İsrail'de alternatif tıp ile uğraşan dünyaca ünlü profesörlerin tek ve en özel zayıflama, aynı zamanda kolesterol, idrar söktürücü, prostat önleyici, gaz giderici olarak kullandığı mucize bitkidir.

Bu mucize bitki kullanılmaya başlandığı ilk gün yaklaşık 4 kilo zayıflatarak en az 2 beden fark ettirir 1 aylık kullanımda yaklaşık 8 kilo zayıflatır.

Kullanımı

İlk gün, tok karnına 3-4 adet çiğnendikten sonra üzerine su veya çay içilerek yutulur. Sonraki günlerde, birer adet alınarak 30 gün boyunca kullanımına devam edilir.

Günde en fazla 5 adet kullanılmalıdır.

Etkileri

Bu bitki şuan piyasada var olan ve kullanılan tüm zayıflama bitki ve ürünlerinden farklı olarak çok daha etkili olmasının yanı sıra, herhangi bir yan tesiri yoktur. Kullanımdan sonraki 1-3 saat içinde etkisini göstermektedir. Etkisi 2 saat kadar devam eder (mushil etkisi). Kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra kolestolu tamamiyle dengeleyip idrar söktürücü özelliği ile de prostat ve böbrek rahatsızlıklarına çok iyi gelmektedir. Bu mucize bitki kullanılmaya başlandıgı ilk gün yaklaşık 4 kilo zayıflatarak en az 2 beden fark ettirir.

Gaz giderici özelliğiyle de karın bölgesindeki şişkinliği tamimiyle gidermektedir.

Bu ürünün kapsül halinde veya diğer yardımcı bitkilerle kullanılmamasındaki amaç taklit edilmemesi ve diğer ürünlerden ayırt edilebilmesi amacını gütmektedir.

Ürün tamamen dalından toplanıldığı gibi olup hijyenik ortamda ve usulüne uygun şekilde kullanıma hazırlanmıştır.

Bir kutu ürün 2 aylık kullanım içindir